Игри: 2143

Джуджета златокопачи

Описание: Джуджетата си живеят щастливо в новото си село. Всички те имат красиви нови къщи и градини. Някои от тях дори са с басейни! Те искат да останат завинаги в този приятен малък град. Един ден докато бащата миньор и малкият му син се разхождат из селото бащата миньор пада на земята, спънал се в парче скала. Но това се оказва супер късмет защото попадат на злато във вътрешността на скала! Миньорите джуджета искат да изкопаят много злато. Можете ли да им помогнете да изкопаят златото? Има много ... толкова много, че това малко селце на джуджета може да стане още по богато и красиво. Има няколко нива в тази игра.
Инструкции: игра с мишката

Публикувана на дата: събота 25 януари, 2014 Категории: АКТУАЛНИ, Аркадни

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 97940

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 96368

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 51712

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;