Игри: 2652

Влакчето трезор 2 (Rail Rush Worlds)

Описание: Спуснете се в нови приключения с 3 различни мисии: Фабриката, джунглата и гробницата на фараона. Събери златните късчета докато прескачаш препятствията и сменяш задънените линии в тази супер 3D екшън игра
Инструкции: ляво и дясно за сняма на релсите. горе и долу за скок и навеждане. A и D за наклон

Публикувана на дата: неделя 08 септември, 2013 Категории: 3D, АКТУАЛНИ, Аркадни

Костенурките Нинджа 3D

Игри: 95816

Избери твоя фаворит измежду четирите костенурки и с премерени движения срази противника. Тази 3D версия ти дава много повече възможности да атакуваш и да изненадаш опонента си

Говорещият Том

Игри: 94052

Говорещото коте Том ще забавлява цялото семейство. Можете да го плашите или гъделичкате, а той може да повтори всяка ваша дума.

Свръх мощност

Игри: 50112

Свръх мощност е супер интензивен екшън в който можеш да избираш между различни рейс настройки като стил на шофиране, тунинг на автомобила и терен на състезанието: асфалт или офроуд. Опонентите са най-добрите, така че ви пожелаваме късмет.

DE4KO.com ®2013. Всички права запазени. Имате въпроси? Свържете се с нас
DE4KO.com е сайт който съдържа флаш игри любезно предоставени от техните автори или собственици на правата. При констатиране на нарушаване на интелектуалната собственост, DE4KO.com веднага ще прекрати публикуването на съответната игра. Сайта е подходящ за лица над 12 години. За по-младите посетители моля да ползват услугите заедно с родител или настойник.
;